Etikai Kódex masszázs

Etikai Kódex

  1. Kérlek érkezz időben! Amennyiben késel, a saját idődből veszel el és a foglalt szolgáltatás árát fizeted!

Bérlet esetében is érvényes!

  1. Az időpontfoglalás 2018. július 1-től megváltozott! Időpontfoglalás csak úgy lehetséges, hogy a szolgáltatás árának 60%-át előre fizeted, vagyis foglalózod az időpontodat! Csak akkor írlak be a naptárba véglegesre ha ez az összeg a telefonos egyeztetés után 48 órán belül ki van egyenlítve, ez alól senki nem képez kivételt! Amennyiben a foglaló nem érkezik meg a telefonos vagy messengerben történő egyeztetést követő 48 órán belül, úgy az időpontod automatikusan törlődik! Ami lehetséges utalással és kp. fizetéssel a Tácsik Harmónia Stúdióban. Amennyiben nem használod fel az időpontodat – nem mondod le, vagy 24 órán belül mondod le, úgy a foglaló összegét visszafizetni nem áll módomban! 24 órával az időpontod előtti lemondás esetén foglalhatsz másik időpontot, a foglaló átszáll az új időpontra! Amennyiben nem igényelsz új időpontot úgy a foglaló 40%-át kapod vissza!
  1. A bérleteket 1 illetve 2 heti rendszerességgel járó vendégeim vehetik igénybe! A heti bérletek lejárati ideje 7 hét. A kétheti bérletek lejárati ideje 12 hét! Ezen túl a bérletek nem használhatóak fel! Bérlethasználat esetén mindig az aktuális bérlet utolsó alkalmával kell megváltani az új bérletet, jelezvén ezzel azt, hogy továbbra is szeretnéd fenntartani a bérletes helyed!

Minden vendég kap egy bérletet melyre minden alkalommal feljegyzem, hogy a bérletből elhasznált egy alkalmat.

A bérlet nálam is vezetve van! Amennyiben a vendég elhagyja a bérletét, akkor a nálam vezetettek szerint haladunk tovább az aktuális bérletben és eszerint váltja majd az új bérletet!

A 2021.01.01-től 5 alkalmas bérlet váltható, mely esetén 10%-os kedvezményt biztosítok! A bérletek újbóli vásárlására a fentebb leírtak vonatkoznak!

  1. Amennyiben olyan szabad időpontot foglalsz le, amely 24, 48 órán belül van a foglalástól (telefonos egyeztetéstől, messenger üzenettől!!!!) számítva, úgy nem kell foglalózni, azonban ha mégsem veszed igénybe, akkor utólag ki kell fizetni a szolgáltatás 60%-át a következő időpontkérésnél! Egyéb esetben nem tudok időpontot biztosítani számodra!
  1. Az időpontok lemondása: amennyiben az időpontodat 24 órán belül mondod le, akkor a foglalódat nem áll módomban visszafizetni. A foglalód nem tehető át másik időpontra. Amennyiben bérleted van és 24 órán belül mondod le az aktuális időpontodat, a bérleted azon alkalma felhasználtnak lesz elkönyvelve!
  1. Amennyiben én mondom le a foglalt időpontodat 24 órán belül, akkor a következő alkalommal kapsz tőlem ajándékba 10 perc plusz masszázsidőt! (Ez természetesen akkor él, ha az én személyes hibám az oka a lemondásnak! Betegség, családi okok esetén nem!)
  1. Ajándékutalványok felhasználási idejét kérem betartani! Amennyiben már lejárt utalványod van, 3000 Ft ellenében aktiválhatod! Ajándékutalvány esetén is érvényesek a 2. pontban leírt időpont lemondására vonatkozó feltételek! (24 órán belüli lemondás esetén nincs lehetőség az adott utalványra másik időpontot kérni, bármilyen okkal lett lemondva az időpont!)
  1. A foglaló visszatérítése ha szimplán nem szeretnél másik időpontot: ha bejössz az üzletbe a megbeszélt időpontra a teljes összeget visszakapod, ha utalnom kell akkor az utalás mivel nekem sem ingyenes ebben az esetben az utalás költségeit levonom a foglalódból! A foglaló max. 2 hónapig él, azon belül kell felhasználnod, utána nem áll módomban visszaadni, és nem tudod felhasználni!
  1. A nyereményjátékok ajándékait a sorsolástól számított 2 hónapig lehet felhasználni!
  1. A Hölgyeket megkérem, hogy smink (alapozó, szempillaspirál, szemhájfesték, rúzs ) nélkül érkezzenek a masszázságy hosszú életidejének megőrzése érdekében! (A smink lemosása csak olyan anyaggal lehetséges ami rongálja, károsítja a masszázságy kárpitját, így az hamar tönkremegy, berepedezik, javításra szorul!)

A foglalók felhasználási ideje max 2 hónap!

Amennyiben foglaltál időpontot és nem tudsz jönni összesen maximum kétszer lehet kérni módosítást! A foglalót módosítások után ha mégsem jönnél nem áll módomban visszajuttatni!

Amennyiben ajándékutalványod van, kérlek ne a lejárat előtti héten kérj időpontot, mert biztos, hogy nem fogok tudni azonnali időpontot adni!

Figyelj az ajándékutalványon feltüntetett lejárati dátumra!

A lejárat után nem tudod felhasználni! Időben jelentkezz be!

Az ajándékutalványok pénzre nem válthatóak de átruházhatóak!

Az alkalmanként meghirdetett, bérlethez vagy egy-egy alkalomhoz tartozó ajándékok (gratiszok) pénzre nem válthatóak!

Az akciókra és az akciós Ajándékutalványokra is érvényes az időpont lemondásáról szóló rész!

Az Etikai Kódex a vendégeim érdekeit szolgálja az etikátlan érdeklődőkkel szemben!

Az Etikai Kódex változtatására minden jog fenntartva!